Familien Thurøe

Først tusind tak for det du har gjort for Emil og os, det har bare været guld værd.

Vi kom til dig i april 2009, efter at Emil havde været til synstest i Synoptik, fordi han tit led af hovedpine i skolen, og hende der undersøgte Emil kom frem til at han nok havde samsynsproblemer, noget vi overhoved ikke kendte til, hun gav os en folder med hjem, hvor vi kunne læse om det og hvor der på bagsiden var en adresse til dig.

Efter vi havde læst folderen og kunne sætte hak ved flere ting, bestilte vi en tid hos dig i slutningen af april. Emil startede et forløb hos dig på 5 gange, hvor vi skulle træne hjemme hver dag mellem vores besøg. Hver gang vi kom til kontrol blev Emil testet grundigt og fik nye øvelser for til næste gang og Emil var god til at træne hjemme.

Da vi besøgte dig for femte gang den 2. sept., var Emil der hvor man skal være med sit syn. Tænk sig, at man kan ændre et syn på så kort tid. Emil har ikke haft hovedpine en eneste gang siden han begyndte til synstræning og hans lyst til at læse er ved at komme tilbage. Jeg fortæller alle der gider hører på det om vores gode oplevelse med synstræning.

Hilsen

Emil, Merete og Henrik Thurøe