Mette Wenzel Horsted

Til at begynde med var jeg i en slags choktilstand. Jeg har sjældent været syg og aldrig i længere tid. Jeg kunne ikke holde til noget, hverken socialt eller arbejdsrelateret. Max 10 minutter ved en skærm, og ofte med symptomer til følge. Jeg stirrede mest ind i væggen. Det var skræmmende. Jeg troede aldrig, jeg ville komme til at fungere igen.

Hos Birgitte fik jeg faglig kompetent og kærlig vejledning. Gode råd til at være i min dagligdag, være god ved mig selv og selvfølgelig øvelser for synet. Meget langsomt men sikkert klarede det op. Jeg kunne mærke, at jeg kom til at beherske øvelserne, og at jeg stille og roligt kunne holde til mere. Da jeg efter ca. tre måneder begyndte at arbejde – ganske lidt, fik jeg starthjælp med en grøn film hen over skærmen. Det hjalp.

Det har været et langsommeligt forløb og en stor tålmodighedsprøve. Hæsligt, når jeg faldt tilbage i mit hul, fordi jeg fik overgjort at være mig. Hæsligt, fordi jeg ligner mig selv, og med rette er det svært for andre at forstå, at jeg er syg, men jeg får det rigtig skidt dagen efter, hvis jeg tager fat, som jeg kunne før.  Jeg har i øvrigt altid kunne løbe mig til at få det bedre. Det har heller ikke virket denne gang, men det er godt for mig at komme ud i naturen hver dag. Det giver ro i hovedet, og dæmper symptomerne.

Jeg har været meget afhængig at komme hos Birgitte og få nye øvelser. Både for at få en god snak og for at blive bekræftet i, at de bittesmå fremskridt, jeg gjorde, var at være på rette vej. Jeg har tvivlet på alt. Nu er det et år siden, jeg slog mig, og jeg har virkelig rykket mig. Jeg har det godt, og selvom jeg endnu ikke kan holde til at arbejde på fuld tid, så ved jeg, at det nok skal komme. Hjerne er plastisk. Jeg er dybt taknemmelig for den hjælp, jeg har fået. Jeg kan varmt anbefale Birgitte og de søde piger, som har holdt styr på mine tider hos AP Synspleje.

Mvh Mette Wenzel Horsted