Pia Nørgaard RasmussenJeg var så uheldig, at jeg lørdag d. 13. april 2019 besvimede, da jeg sad på mit toilet. Jeg konstaterer derefter, at jeg har slået hovedet af to omgange, først på væggen foran mig, da jeg vælter forover og dernæst, da jeg falder fra toilettet og slår hovedet mod klinkegulvet.
De følgende dage efter begynder jeg at få symptomer af flere art. Blandt andet MEGET lysfølsom, støjfølsom og meget svimmel og får konstateret, at jeg har fået en hjernerystelse.
Jeg bliver sygemeldt på mit arbejde, og bliver kort tid efter kontaktet af en fra jobcentret, som sætter mig i kontakt med en hjerneskadekoordinator. Denne hjerneskadekoordinator sender mig til AP Synspleje. Fra første dag, jeg trådte ind i klinikken, har jeg følt mig tryg og lyttet til og haft et godt samarbejde. Jeg led som sagt meget af svimmelhed og skulle køres til alt. Jeg kunne ikke være udenfor uden at skulle have specielle briller på til lysfølsomhed.

Hver gang jeg kommer, har jeg fået nye øvelser, som bliver vist, hvordan de udføres, samtidig med at det hele noteres på papir. Hver 5. gang er der blevet lavet en evaluering omkring, hvordan det går. Her 1 år efter går jeg her stadig men, nu kan jeg selv kører i det offentlige da min svimmelhed stort set er væk, og min lysfølsomhed er fuldstændig forsvundet og jeg skal i gang med en udfasning. Afslutning og min sidste gang i klinikken var d. 5. nov. 2020 og en kæmpe anbefaling fra mig om et godt forløb og godt samarbejde. 👍
Mvh Pia Nørgaard