Marie Mortensen

Hej Anne, 

Så har jeg fået skrevet lidt op mit forløb hos dig. Tusind tak for alt, det er skønt at starte på uni, når læsningen går meget lettere end den gjorde for et halvt år siden! Der er kæmpe forskel. 

Hilsen MarieJeg har de sidste halve års tid gået til synstræning hos Anne, grundet problemer med læsning. Jeg har tidligere haft læsebriller og almindelige briller, men det er aldrig noget der har hjulpet det helt store. Det den bedste beslutning jeg tog at starte hos Anne. Grundet dårligt samsyn, har jeg altid læst langsomt, den samme linje om og om igen, glemt hvad jeg har læst og ikke kunne holde mine øjne åbne efter et par sider. Efter bare et halvt år hos Anne er min læseoplevelse helt anderledes, hvilket er rigtig dejligt siden jeg er startet på universitet. Det har været nogle gode og overkommelige øvelser at få med hjem, maks. 20 min. om dagen, så hun gør det bestemt opnåeligt og motiverende at få det gjort.

Jeg vil virkelig anbefale Anne og hendes praksis og sige et kæmpe tak, for ikke bare at være ”endnu” en patient. Det er skønt at det hele ikke kun handler om ens syn, men der også er plads til lidt snak mens tingene bliver fundet frem.