Monica Noëlle Schannong

Hej Anne.

Jeg skriver til dig, da jeg tidligere har gået hos dig af 2 omgange i 2008 og 2013.
Jeg vil nemlig rigtig gerne fortælle dig, hvordan det går med mig, fordi mine to forløb hos dig har hjulpet mig meget langt i livet. Jeg har nemlig netop - her i juni - afsluttet en kandidat i klinisk videnskab og teknologi ved Aalborg Universitet.

Da jeg startede hos dig i 2008, troede jeg ikke, at jeg ville nå meget længere end at skulle arbejde som ufaglært, da jeg havde rigtig svært ved at læse, og det gik langsomt. Alligvel havde jeg besluttet at starte på HTX - derfor forløbet hos dig, og jeg er siden både blevet student, har taget en sygeplejerskeuddannelse og altså senest taget en kandidatuddannelse.

Jeg skriver for at sige tak for den store hjælp, det har været at gå hos dig, og at det er dejligt, der findes nogen, der kan hjælpe, når man bliver “stemplet” som ordblind, men ikke er det. Det har nu gjort, at jeg læser hurtigere og også er hurtigere til at læse på engelsk, og endda i forbindelse med min kandidatuddannelse læst mange svære og lange engelske tekster uden problemer og med et godt resultat.