Morten Abildtrup

Efter at min datter var startet til synstræning i forbindelse med en hjernerystelse, prøvede jeg nogle af de øvelser, hun havde fået af Birgitte.

Da fandt jeg ud af at jeg havde store problemer med selv de mest enkle af dem.

Jeg havde gennem længere tid haft problemer med tiltagende migræne, med at se på min PC-skærm, med trætte øjne og min balance i kajakken var heller ikke som den havde været.

Jeg besluttede mig efter samråd med Birgitte at få foretaget en undersøgelse af mit samsyn. Og det viste sig, at det stod rigtig dårligt til med det.

Det skal nævnes, at jeg i en relativ ung alder (37 år) har fået foretaget en gråstær operation.

Jeg startede på et forløb hos Birgitte med træning af samsynet. Efter de første par måneder var der allerede sket noget, og jeg kunne mærke forbedringer. Efter 11 måneder med daglig træning, har jeg ikke længere problemer med at se og overskue min PC-skærm. Trætheden i øjnene er forsvundet og min migræne er væsentligt reduceret. Min balance i kajakken er også kommet tilbage.

Jeg er rigtig glad for at jeg valgte at starte på synstræningen hos Birgitte. Hun er meget engageret og imødekommende og der har været et rigtigt godt samspil under konsultationerne.