Morten Malmberg

Jeg opsøgte AP Synspleje efter at have været til forskellige optikere ad nogle omgange og blev vejledt til at købe glas med forskellige styrker, hver gang jeg besøgte en ny optiker. Jeg døjede med intermitterende hovedpine, samsynsbesvær og manglende læselyst, da altid blev vildt hurtigt træt og fik hovedpine, når jeg læste. Af den sidste optiker fik jeg at vide, at optikeren kunne måle på mine øjne, at jeg reelt set ikke havde brug for briller, fordi min styrke var 0. Heldigvis blev jeg af optikeren anbefalet synstræning og blev sendt i retning af AP Synspleje og Birgitte. En anbefaling jeg med det samme gerne vil give videre!

Mit forløb med Birgittes kyndige vejledning og hjemmetræning strakte sig over et lille års tid, og jeg har kun gode ting at sige herom. Jeg blev mødt, hvor jeg var, både med forståelse for min situation og mine behov. Træningsforløbet blev tilpasset mig, mine udfordringer og mine mål. Det faglige blev fortalt på et niveau, som gjorde at jeg kunne forstå det og kunne relatere det til, hvordan det kunne bruges i det virkelige liv. Det gjorde forløbet fagligt spændende og resultaterne, som jeg kan mærke til daglig, er selvfølgelig prikken over i'et. Alle kvalerne i forbindelse med læsning er væk og mit læsetempo er blevet markant hurtigere - noget jeg virkelig kan mærke på mit kandidatstudie.

Alt i alt vil jeg virkelig anbefale Birgitte og AP Synspleje. En investering, jeg er sikker på, der giver livslang glæde. Og hvis jeg får brug for det, så kommer jeg uden tvivl igen!

Morten Malmberg